Webáruház számlázóval együtt


Komplett megoldásunk van az Ön számára!

webáruház összeköttetés, online készletinfó Az ArtSoft Számlázó és Készletnyilvántartó program eddig is képes volt tetszőleges webáruház összekapcsolásra, azonban Ügyfeleink igényeit szemelőtt tartva elkészítettük saját, egyénire szabható webáruházunkat is.
Sokan keresnek meg minket azzal a problémával, hogy meglévő webáruházukat szeretnék korszerűbbre, gyorsabbra cserélni, szeretnének haladni a webes technológiákkal, vagy egyszerűen csak növelni szeretnék forgalmukat az internetes rendelések felpörgetésével.

Nem kell tovább keresniük, az általunk forgalmazott webáruház maradéktalanul teljesíti minden igényüket!

Egyszerű, gyors

Találkozott már olyan webáruházzal, ahol nem találta a kosár gombot? Vagy ahol regisztrációkor még a haja szinét is meg kellett adnia? Ezek olyan hibák, amiket Ön nem követket el, mert vásárlókat veszít!
Egy jól megtervezett online boltban, ha egy látogató megnyitja a webshopját, 5 perc alatt garantáltan le tudja adni a rendelését, ilyen a mi webshopunk is. Egyszerű, kézreálló felület segít abban, hogy a látogatókból vásárlót, a vásárlókból pedig pénzt csináljon!

Személyre szabható, egyedi

Ez nem egy tucat-webáruház! A mi rendszerünkkel egyedi tud lenni, mind külsőben, mind szolgáltatásokban.
A piacon sok olyan olcsó webáruház van, ami személyre szabhatósággal kecsegtetnek ugyan, de az olcsóságnak ára van, az egyedi igényekkel kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. Partnereink közt megtalálható az elektronikai alkatrészeket forgalmazó kiskereskedő éppúgy, mint a többezer sportcikket forgalmazó nagykereskedő.
Mi a webáruház kialakítása során elsődleges szempontnak tartjuk az, hogy az egyedi legyen. Ez jó a vásárlóknak is, mert meg tudják különböztetni az Ön webshopját a konkurenciától, másrészt jó Önnek is, mert funkciókban az Ön igényeihez, bevett értékesítési módszereihez tud alkalmazkodni.

Számlázó összekötés

A webáruházban leadott rendelés pillanatokon belül bekerül az ArtSoft számlázó programba is, ahol munkatársai 2 kattintással készíthetnek belőle számlát. Több telephely esetén minden telephely a saját beérkező rendeléseit látja, így gyorsítva a munkát és a számlázást.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, az Árak oldalon tudja megtekinteni aktuális ajánlatainkat, akcióinkat.